5 Kasım 2017 Pazar

ÇİĞ KÖFTE BAYİLİĞİ İÇİN DÜKKANI SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ

Yeri ayarlamış, belediyeden lüzumlu belgeler ve izinler alınmış, bayiliği de almışsak çiğ köfte dükkanı açmaya hazırız demektir. Şimdi de biraz çiğ köfte mekanı açmak amacıyla nelere ilgi etmeliyiz detaylara gelelim

Çiğ Köfte Dükkanı Ne Renk olmalı ?

Çiğ köfte dükkanı seçerken en önemli  noktalardan biri de renktir. Öncelik ile duvarları kendi zevkimize göre boyayabilir ya da tasarlayabilirsiniz. Ancak öyle renkler olmalı ki açlığı çağrıştırsın değil mi? Çiğ köfte mekanı seçerken  iç dekorasyonundan tabelasına kadar açlığı çağrıştırmalı... Hiç düşündük mü, bir çiğ köftecinin önünden geçerken birkaç saniye baktığında canınız çekmeye başladığını ve niçin çekmeye başladı diye? İşte bu tamamen renklerin büyüsüdür. Her renk insanda değişik duyguları uyandırır. Bunlardan kırmızı ve turuncu açlığı anımsatır. İşte bu yüzdendir ki gördüğümüz çiğ köfte dükkanları kırmızı ve turuncudur. O yüzden bir çiğ köfte dükkanı seçmek istiyorsak ilk olarak tasarım yapıldığında  kırmızı ve turuncu tercih edilmesi dükkanınız için üstünlük sağlayacaktır.

Dükkan Açılışı Nasıl Olmalıdır?

İlk gözlem hangi konuta ya hangi halde olursa olsun her vakit çok mühimdir. İlk açılışı ne kadar çarpıcı yaparsanız o derece  devamlılığı sağlarsınız.O yüzden çiğ köfte mekanı seçerken açılışa çok fazla önem gösterilmelidir. Çiğ köftelerin yapılışından sunuma kadar her detay özenle düzenlenmelidir.  Açılışa özel ilk çiğ köfteler bedava olmalı ki  her kesimin tatması sağlansın.

Bu Kadar Çiğ Köfte Dükkanı Arasında Nasıl Dikkat Çekilir?

İlk evvelce açılış amacıyla ilgi çekici ve yüksek sesle müzik ve palyaço gibi seçimler yaparak ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra nitelikli ve kusursuz sunum yapılarak insanlara diğerlerine göre farkınız bulunduğunu gösterirseniz başarılı bir giriş yapmış olursunuz. Bu da sizi çiğ köfte konusu ile alakalı bir ismim daha öne çıkaracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/