10 Aralık 2017 Pazar

Çiğ Köfte Dükkanı Açmak

2010 seneninden itibaren sayıları hızla artan çiğköfte dükkanları konusundaki talep hali hazırda devam etmektedir. Şayet siz de bu alanda bir yatırım yapmak istiyor ve çiğ köfte dükkanı açmak istiyorsanız kimi tavsiyelere kulak vermeniz gerekmektedir. Sizin için şart olan işlemler ve ihtiyaç duyulan ipuçlarına yazımızdan erişebilirsiniz.
Bu yazıda gereken dokümanları, bu işi yapmak mantıklı mı, gereken fiyat ne kadar gibi suallerin cevaplarını bulabilirsiniz. Ancak ilk olarak neden bu işi yapmak istediğinizi bilmeniz gerekir. Çiğköfte dükkanlarının çok fazla para kazandığını mı düşünüyorsunuz? Yoksa semtinizdeki eksikliğin çiğ köfte dükkanı olduğunu mu? Bu suallere net cevaplar verebiliyorsanız bu işi yapmaya başlayabilirsiniz. Gelin kaliteli bir çiğ köfte dükkanı nasıl olur birlikte inceleyelim.
1) DÜKKANIN AÇILACAĞI YERİN SEÇİLMESİ
İş yerini açmadan önce kesinlikle iyi bir araştırma yapılmalıdır. Çiğköfte dükkanları büyük alaka görmesine karşın şayet çok uzak ve erişilmesi zahmetli bir yere dükkan açarsanız hayal ettiğiniz müşteri trafiğine erişemeyebilirsiniz. Bu yüzden müşteri kitlenize en yakın yerlerde düzgün bir iş yeri kiralayarak mantıklı bir seçenek yapmış olursunuz. Ancak çiğ köfte dükkanı açmak için gerekli kriterleri de sağlamanız gerekmektedir. Şöyle ki; dükkan boyutu, lavabosunun olup olmadığı, ısınma vaziyeti, servis masaları için gereken bölümler, camekan için uygun cephe gibi kriterlere dikkat edilmelidir. Bu konuda iyi bir tercih yapılmalıdır. Ters takdirde dükkan değiştirmek büyük maliyetler çıkarabilmektedir.
GEREKLİ BELGELER
İş yeri açmak gereken belgeler genel olarak benzerdir. İnternet üzerinde bu bilgilere yer verilmektedir. Ancak daha sonra sıkıntı yaşamamak için en güzeli vergi dairesine gitmek olacaktır. Öncellikle iş yerini açacağınız bölgedeki vergi dairesini ziyaret ederek gerekli dokümanların bulunduğu örnek basılı formunu alın. Bu formda hazırlamanız gereken dokümanlara detaylı bir şekilde yer verilmektedir. Bu konudaki ayrıntılı bilgiye buradan erişebilirsiniz.
  1. Dükkan açarken aşağıdaki tavsiyelere uyarsanız kazancınızı artırabilirsiniz.
  2. Çarşı merkezi veyahut ayaküstü olarak deyim edilen yerlerde iş yeri tutulması.
  3. Kaliteli bir firmadan bayilik alınması. Ancak bu noktada bayilik sözleşmesindeki detayları atlamamaya dikkat edin.
  4. İş yeriniz için diksiyonu ve iletişimi iyi olan bir bayan çalışma arkadaşı bulabilirsiniz.
  5. Kötü günler için kenarda bir miktar para bulundurun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/