27 Mart 2018 Salı

Neden Hacıalioğlu Çiğköfte Bayiliğini Almalıyım


Hacıalioğlu Çiğköfte sektöründe en kaliteli ürünleri sunan firmalar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. İsim yapmış ve satış potansiyeli yüksek bir firmanın bayiliğini almak kafanızdaki soru işaretlerini yok etmekte yardımcı olacaktır. Çiğköfte içerik çeşitliliği ,damak t adına uygunluk, hijyen gibi sebeplerle her yerden alınması tavsiye edilmeyen bir üründür. Hacıalioğlu Çiğköfte müşterilerine bu güveni vermiştir. Bu sayede bayiliği alan üyeler belli bir müşteri potansiyeli ile işe başlamaktadırlar. Bu imkan bayiler için hazır müşteri anlamındadır. Yatırımcı isterse kendisine anahtar teslim dükkan teslim edilmektedir. Bu teslim süresi oldukça kısadır. Bu da yetmez diyerek açılışa özel hediyeler verilir ki bu hediye ile bayiler masraflarını karşılayabilmektedir. Sürekli eğitim ve yardım desteği imkanı bayiliklere sunulmaktadır. Bayilere sadece belirtilen kurallara uymak ve kazanç sağlamak kalmaktadır.




Bayilik Şartları Nelerdir?

Hacıalioğlu Çiğköfte bayilerinin firmanın eğitimlerde verdiği kurallara uygun hizmet vermeleri oldukça önemlidir. Bu işi yapılabilmesi için sağlık veya yasal herhangi bir engelin bulunmaması gerekmektedir. Tüm hijyen kurallarına uyulması gerekmektedir. İnternet sayfamızda yer alan formun doldurmanız halinde franchising yetkililerince aranmanız sağlanacaktır. Bu arama ile tarafınıza gerekli bilgilendirme de yapılacaktır.

Bayilik Bedeli Ne Kadardır?

Hacıalioğlu Çiğköfte bayiliğini alabilmek için 5.000-15.000 arasında bir sermaye yeterlidir. Firmanın çeşitli çiğköfte bayilik kurulum paketleri bulunmaktadır. Bu tutar işin yapılması planlanan dükkanın ne kadar genişlikte olduğu veya ne kadar değişiklik gerektirdiği gibi etkenlere göre farklılık gösterebilmektedir.

Link: https://www.hacialioglucigkofte.com/hacialioglu-cig-kofte-bayilik-paketi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/