26 Nisan 2018 Perşembe

ETSİZ ÇİĞ KÖFTE

Dillere pelesenk olmuş bir çok yemeğe sahip olsak da Çiğköftenin yeri her zaman farklıdır. Sadece kendi yöresinde meşhur olmayı çoktan aşmış ve tüm ülkeye yayılmayı başarmış olan Çiğköfte lezzetli ve çoğu insanın sevdiği bir yiyecektir. Başka yemek çeşitleri hep tek başına da tüketilebilirken Çiğköfte özü itibari ile bir topluluk yemeği olması bakımından insanları birbirine yakınlaştırma misyonu da taşır. Ancak bir çok insan Çiğköfteye içine çiğ olarak eklenen et nedeniyle önyargılı yaklaşmaktadır. Bu önyargıda elbette çiğ etin taşıyabildiği bir çok sağlık probleminin haklı bir payı vardır.


Çiğköfte sadece etli değil aynı zamanda etsiz olarak da üretilebilmektedir. İçine eklenen baharatlar sayesinde tamamen hijyenik ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmeyen etsiz Çiğköfte herkes tarafından tüketilebilmektedir. Etsiz Çiğköfte daha uzun süre bozulmadan kalabildiği için hemen tüketilmek zorunda da değildir ve buzdolabında bir hafta süresince ilk günkü tazeliği ile muhafaza edilebilir.

Çiğköfte hazırlanması maharet isteyen bir yiyecektir bu neden işi uzmanına bırakmak en iyisi olacaktır. Yılların tecrübesi ile etsiz Çiğköfte üreten firmamız ise size Çiğköfte konusunda vazgeçemeyeceğiniz bir tat sunuyor. Özel baharatları ve hijyenik üretimi ile Çiğköfte severlerin favorisi haline gelmeyi başaran Köftedokya önümüzdeki günlerde adından daha sık söz ettireceğe benziyor. Kendi üretiminin yanı sıra kurmuş olduğu Çiğköfte bayilik sistemi sayesinde yurdun dört bir yanına yayılan Adıyaman Çiğköfteyi en kısa süre içerisinde siz de denemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/