12 Nisan 2018 Perşembe

EVDE TESBİH YAPIMI

Evde acaba ne yapabilirim diye düşünüyor, ek gelir, ek kazanç veya hobi istiyorsanız işte size harika bir sektör olan evde tesbih  yapımı. Daha önce montajını anlattığımız bu sektörde diğer bir alanda evimize küçük bir torna makinesi alarak tornada önce taşları yapmak sonrada taşları dizmektir. Evlerde artık tespih yaparak ta montajını yaparak ta  ek gelir sağlayabilir hatta grubunuzu oluşturarak bu geliri bir hayli arttırabilirsiniz.
Tesbih yapımında genellikle metal, oltu taşı, kehribar, sıkma kehribar, bağa, diğer tüm değerli taşlar kullanılabilmektedir. Hammadde olarak alabileceğiniz bu ürünler kolayca bulunabilmektedir.
Evde tesbih yapımı için gerekli olan malsemeler ise çok basit ve hemen hemen tüm tuhafiyelerde bulabileceğiniz ; tesbih taşı veya boncuğu, tesbih ipi, imame, işleme taşları, ara süslemeler, tesbih püskülleri vb. gibi malzemelerdir. Yapılışı çok basittir. Görebildiğimiz her modelden aynı ürünü ortaya çıkarmamız mümkündür. Fakat benim size tavsiyem yaratıcı ve özgün ürünler ortaya koyabilmenizdir. Google görsellerini açtığımızda binlerce örnek model karşımıza çıkmaktadır, buradan hareketle tesbih modelleri türetilebilecektir.
Evde Tespih İşi de evde yapıIacak en zevkIi işIerden birisidir. EvIere Tespih İşi veren firmaIar  tesbih taşı veya boncuğu, tesbih ipi, imame, işleme taşları, ara süslemeler, tesbih püskülleri vb  maIzemeIeri size getiriyor. Siz yaptıkça onlarda biten işleri geri teslim almaktadır. Bu şekilde hem sizin hemde firmaların işleri oldukça kolaylaşmaktadır. Ayrıca zevkli ve seri üretim yapabileceğiniz bu iş size aynı zamanda iyi bir ek gelirde sağlayacaktır.
Ürettiğiniz bu ürünleri her şekilde pazarlayabileceğiniz gibi en etkili yöntemi sanal satış sitelerine üyelik yaparak kendi mağazanızdan satıyormuş gibi ürünlerinizi pazarlamaktır. Zamanla güven puanlarınız artacak yorumlarınız değerlenecek ve satışınızda patlama gerçekleşecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/