1 Ağustos 2018 Çarşamba

O Pilavcı Franchise Bayilikler Veriyor

TÜRKİYE VE DÜNYA  İÇİN YENİ BİR MARKA YENİ LEZZET. 
GELENEKSEL BİR LEZZET PİLAV…
YİYECEK KÜLTÜRÜMÜZÜN BİR PARÇASI GELENEKSEL BİR LEZZET BUNDAN BÖYLE O PİLAVCI İLE DAHA ÇOK TÜKETİLECEK… BİR HAMBURGER ZİNCİRİ GİBİ, TÜM DÜNYANIN TÜKETTİĞİ BİLDİĞİ BİR LEZZET,  BİR KONSEPT OLACAK
”O PİLAVCI’, dünyanın tükettiği pilavı kendine has lezzetsel yorumlarıyla, hem insanları doyuracak hem de sağlık dağıtacak. Dünya ekonomik,  hızlı tüketilebilen  bir lezzete kavuşmuş olacak.Zincirimiz, ülke ekonomisine katkıda bulanacak girişimcilere, yeni iş imkanı sağlayacak istihdam üretecek.
İş modelimiz, franchise markamız aynı zamanda tüm dünya ülkelerinde satışa sunulan, tadılan bir marka olarak yerini alacak . ”Siz yatırımcıları, karlı bir işe davet ediyoruz…”

O PİLAVCI

Franchising sektöründeki deneyimini aktararak geliştirdiği şirketimizin, sektöre taze soluk getirecek markası O Pilavcı, yepyeni bir konseptle 2010 yılında sektöre sağlam adımlarla giriş yaptı.  OPİLAVCI konsepti ile Osmanlıdan bu yana Türk mutfağının baş tacı ve geleneksel lezzeti Pilavı aynı standart ve kalitede bol çeşit ve içeriği ile şık bir konsept çerçevesinde tüketici ile buluşturuyor. Geleneksel tatları modern bir yorumla sunan O Pilavcı, Hizmeti, kalitesi, sağlıklı ve lezzet dolu mutfağı, profesyonel ekibi ile Türkiye’nin en yaygın Pilavcı zinciri olmayı hedefliyor.
O PİLAVCI, güçlü franchising yapılanması ile sektörde bilinen, aynı standart ve kalitede hizmet veren bir marka olarak tüm Türkiye’de ve Dünya’da büyüme hedefindedir. Geleneksel lezzetimiz pilavın dünyada popüler olan fast food kültürüne karşı Tüm Türkiye’de tüketicinin ulaşabileceği her yerde aynı standart ve kalitede var olmasını sağlayarak büyüyen sağlıksız fast food zincirlerine karşı geleneksel lezzetlerimizi yaymak, sağlıksız tüketilen ve moda olan fast food zincirlerini geride bırakarak sağlıklı ve hijyen ortamda ve uygun fiyatlarla tüketicilere yemek yedirmek hedefinde…
Franchise zincirimize katılın…
Bu yeni lezzet zinciri yatırımcısını ilklerden olup daha uygun fiyatlardan iş sahibi olmaya çağırıyor . İlk etapta İstanbul ,Kocaeli, Bursa, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Konya, lokasyonlarında büyüyecek olup bu lokasyonlardan gelen talepleri değerlendirecektir. Diğer bölgelerden gelen talep yoğunluğuna göre diğer illerde sisteme katılacaktır.

Bayilik Süreci

* Bayi başvurusunu sitemden online yapıcak ve başvurusuna istinaden genel merkezimize çağrılıp ön görüşme gerçekleştirilip, olumlu yapılan görüşme neticesinde adaya bütçe ve bölge tespiti yapılacak
* Ardından protokol yapılıp 20 000 tl franchise isim hakkı yatırıldıktan sonra uygun işletme yeri tespitiyle bürövesi hazırlanan yer maliyet analizi yapılıp belirlenen bütçenin tahsilatı yapılıp inşaat ve imalatına geçilecek.
* İnşaat devam ederken iş sahibi 1 haftalık bir eğitimle kurum kültürü  verilmesi sağlanacak  Kurulumu biten işletme yine bir hafta O Pilavci nezaretinde satışlarına başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/